Mackeeper og din Mac

Mange vet faktisk ikke hva Mackeeper er. Dette gjelder spesielt for oss som ikke bruker en Apple-datamaskin. I utgangspunktet er Mackeeper en hjelpeprogramvare designet for å være kompatibel med Mac sine unike systemer for å levere samme beskyttelsesnivå som andre slike produkter leverer til ikke-Mac-maskiner.

Det nåværende selskapet med distribusjonsrettighetene for Mackeeper er Kromtech Alliance. Kromtech Alliance er et IT- og teknologiselskap basert i Tyskland som kjøpte Mackeeper fra Zeobit, som var den opprinnelige skaperen av Mackeeper. Siden etableringen har Kromtech Alliance og Zeobit gitt ut fem versjoner av Mackeeper kombinert, mens den femte og siste versjonen ble utgitt i mai 2019.

Mackeeper er kompatibel med alle macOS fra Mac OS X Leopard og senere. Mackeeper er tilgjengelig på 18 forskjellige språk, inkludert eksotiske språk som mandarin, russisk og tyrkisk, noe som gir Mackeeper et veldig bredt potensielt marked som spenner over hele kloden.

Hva Mackeeper kan gjøre for din Mac

Mackeeper er en verktøy som er spesialisert for å være kompatibel med operativsystemene til Mac-datamaskiner. Verktøysprogramvare refererer til en systemprogramvare som hjelper brukeren med å analysere, konfigurere og optimalisere brukerens datamaskin. Kort sagt hjelper verktøyet deg å holde datamaskinen i gang og vare lenger enn ellers.

Rengjøring

Et stort problem mange databrukere møter er mangelen på lagringsplass på datamaskinene. Dette gjelder spesielt for eldre datamaskiner som ganske enkelt har hatt mer tid til å samle ikke bare filer som brukeren har lastet ned, men også søppelinnhold dumpet på datamaskinen fra nettsteder som har skruppelløse markedsføringsordninger. Dette problemet er spesielt akutt for studenter som ikke bare ender med å laste ned flere filer, men også bruker datamaskiner lenger fordi de ikke har råd til å kjøpe en nyere.

Å ha Mackeeper installert på din Mac vil hjelpe veldig mye i denne forbindelse. MacKeeper sitt rensesystem vil oppdage søppelfiler ved å avgjøre om filen eksplisitt ble lastet ned av brukeren eller bare dumpet på datamaskinens lagring. Hvis filen faller i den andre kategorien, vil Mackeeper omgående avhende filen og mer lagringsplass blir frigjort for brukeren å glede seg over.

Sikkerhet

Mackeeper har et veldig omfattende innebygd system for antivirusbeskyttelse som er veldig flinke til å holde trusler mot Mac-en din i sjakk. Enten det er adware-angrep, virus eller til og med malware, vil MacKeeper sitt antivirusbeskyttelsessystem sikre at Mac-en ikke lider av disse angrepene.

På toppen av det tilbyr Mackeeper daglige sikkerhetsoppdateringer, slik at programvaren holder seg oppdatert med den siste utviklingen innen hackingsfære. Dette sikrer at når hackere forbedrer sine cyberangrepsteknikker, er Mackeeper akkurat der for å lære av og motvirke disse menneskene.

Hvis du er så uheldig at du mister Mac-en eller til og med har stjålet den, kan du finne den og få tilgang til den ved hjelp av smarttelefonen. Du kan bruke Track My Mac-systemet til å finne hvor Mac-en din befinner seg og til og med bruke et øyeblikksbilde av tyven for å finne nøyaktig hvor Mac-en din for øyeblikket befinner seg.

Ytelse

Mackeeper har et utmerket minneoptimaliseringssystem. Hva systemet gjør er at det overvåker minnet på Mac-en og leter etter apper og programmer som tar mye av RAM-en fra Mac-en din. Den vil deretter undersøke for å se om appen eller programmet er berettiget til å ta opp så mye RAM. Hvis det ikke er berettiget, vil minneoptimaliseringssystemet gjøre de nødvendige tiltak for å sikre at Mac-minnets RAM blir brukt og effektivt.

Dette minnesystemet er spesielt nyttig når du har brukt en veldig intens og minnetung app på Mac-en. Det frigjør i utgangspunktet Mac-en din av unødvendig rot, slik at Mac-en din kan fokusere på de tingene du faktisk vil gjøre med den.

Personvern

Når det gjelder å beskytte personvernet ditt fra utenforstående tredjepartsinntrenging, har Mackeeper virkelig forsterket spillet sitt, og kan skryte av flere lag med personvern som kan blokkere trackere og til og med holde sikker informasjon og online aktiviteter når du er koblet til et offentlig Wi-Fi-nettverk .

Konklusjon

Å ha din Mac eller bærbare datamaskin beskyttet mot nettangrep blir stadig viktigere de siste årene. Med alle utenforstående partier som ønsker å få tak i din personlige informasjon for sin egen agenda, er det heldig at verktøyssystemer som Mackeeper eksisterer. Ikke bare er det et av de bedre systemene der ute, men det er også spesialdesignet for Mac, og sikrer at det ikke er noe sikkerhetsgap, slik at du alltid kan ha ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*