Ingen grunn til å kjede seg på nett

De fleste av oss tilbringer mange timer foran datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen hver eneste dag. Noen sitter kanskje å bare drinker dank foran skjermen – altså de sitter der uten å egentlig gjøre noe spesielt. Man bare surfer, blar og får tiden til å gå. Men hva med å heller bruke denne dødtiden foran skjermen til noe mer konstruktivt? Vi snakker ikke om å gå å gjøre helt andre ting, men ting du faktisk kan gjøre foran skjermen som er litt mer konstruktivt og konkret.

Lær deg noe nytt på YouTube

Har du noen gang tenkt på at det er noe du gjerne skulle kunnet eller visst hvordan gjøres? Det har aldri vært enklere å lære seg noe nytt nå, takket være alle instruksjonsvideoene som ligger på YouTube. Her finner du videoer som forklarer alt mulig, enten det er noe teknisk, håndarbeid, hobbyrelatert, mekanisk eller hva det enn måtte være. YouTube er stedet der du kan finne veiledningsvideoer til alle slags temaer, og det beste er at alt er naturlig nok helt gratis.

Slapp av med spill

Det er ikke feil å bruke litt tid på gaming i ny og ne. Etter en lang og travel arbeidsdag er det deilig å kunne sette seg ned og spille på enheten sin, enten det er på PC-en, smarttelefonen eller nettbrettet. Det finnes alle slags spill å prøve, enten det er krigsspill, strategispill, casino på nett, eller noe helt annet.

Enten du ønsker å kjøpe et toppspill med fantastisk grafikk og engasjerende spillfunksjoner, eller bare finne et enkelt gratisspill, finnes det mange valg for ethvert budsjett.

Lær deg et nytt språk med språkapper

Nordmenn er generelt gode i å lære seg nye språk. De aller fleste av oss snakker og forstår engelsk svært godt, og mange av oss husker nok noen gloser med andre fremmedspråk fra skoletiden, enten det var spansk, fransk, tysk eller noe annet. Hadde det ikke vært kult å kunne lært seg et språk til, enten det er å fortsette med et språk du tidligere har litt kjennskap til fra skolen, eller noe helt nytt? I dag finnes det læringsapper for nesten alle slags språk, og spesielt for de største språkene finnes det hundrevis av apper man kan benytte for å bli bedre i et nytt språk.

Noen av appene er helt gratis, mens andre koster. Vanligvis får man tilgang til noen funksjoner i gratisversjonen, og deretter må du oppgradere til fullversjonene for å få tilgang til alle funksjonene som finnes. Med språkapper på mobilen, kan du studere et nytt språk uansett hvor og når du ønsker det. Sitter du på bussen på vei hjem fra jobb? Dra opp mobilen og les noen gloser og grammatikk for et nytt språk, da vel.

En verden full av muligheter

Faktum er at internett gir oss tilgang til en verden full av muligheter. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å bruke tiden på noe konstruktivt eller ei, men nå har vi i det minste gitt noen forslag til hva man kan bedrive tiden med hvis man kjeder seg foran skjermen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*